H.L.M. centar

H.L.M. CENTAR d.o.o. osnovan je 11.01.2008. u Zagrebu. HLM centar je primarno proizvođač protuprovalnih i protupožarnih vrata. Vrata izrađujemo u suradnji sa Metal Systemom iz Grčke koji je proizvođač šasija za izradu protuprovalnih i protupožarnih vrata, u koje se ugrađuju Securemme brave i okovi.
Metal System zastupamo za Hrvatsku i Sloveniju, te zajedničkim snagama intenzivno radimo na povećanju prisutnosti u zamljama EU-a i ostalim tržištima u svijetu.

Specijalizirani smo za izradu custom-made protuprovalnih i protupožarnih vrata , te za serijsku proizvodnju i montažu kod novih građevinskih objekata.

Naš tim profesionalno pristupa svakom projektu, bilo da se radi o jednim vratima, manjim stambenim zgradama ili zgradama od 100-200 stanova.

U mogućnosti smo vam ponuditi kvalitetnu suradnju i brzu isporuku protuprovalnih i protupožarnih vrata izrađenih po vašoj želji, u roku od 5-7 dana (protupožarna u roku 30 dana), u cijeloj RH, Sloveniji i zemljama EU-a, po konkurentnoj cijeni.

Dostupan je veliki broj DEKO panela i dimenzija, te smo pojednostavili proces rada uvođenjem iste cijene za sve dimenzije jednokrilnih PP vrata iz ponude.
Izrađujemo i PP vrata po mjeri, s rokom isporuke od 30 dana, te se vrata mogu izvesti sa bočnim fixerima i nadsvjetlom.

Rok isporuke za veće i kontejnerske narudžbe je od 40 do 80 dana, ovisno veličini narudžbe.

Shipping iz luke Rijeka (Croatia).

Također smo direktni uvoznici i zastupnici kvalitetnih proizvoda iz našeg programa, visoke kvalitete i modernog dizajna te konstantno radimo na razvoju novih proizvoda i usavršavanju postojećih.

U našem izložbenom salonu u Zagrebu i kod naših distributera u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj, možete pronaći veliki izbor protuprovalnih i protupožrnih vrata, prateće dodatne opreme, digitalne i biometrijske brave. Navedeni proizvodi dostupni su maloprodajnim i veleprodajnim kupcima.

Zašto mi?

Pitajte nas što god vas zanima. Naši djelatnici rado će vam izaći u susret i savjetovati vas. Uvjerite se u sigurnost i pouzdanost naših proizvoda i usluga.

  1. Povjerenje

    Dobiveno povjerenje naših dosadašnjih kupaca izgradilo je HLM centar u prepoznatljivu hrvatsku tvrtku i brand. Brzina, profesionalnost i briga za naše stranke opisuju rad naših djelatnika.

  2. Sigurnost

    Sigurnost naših stranaka izuzetno nam je važna. Od 0-24h dostupni smo vam putem telefonske podrške za koju je potrebno odabrati nulu kod pozivanja nakon radnog vremena.

  3. Kvaliteta

    Podizanje kvalitete i konkuretnosti proizvoda u HLM centru naša je stalna zanimacija. Kvalitetno i ugodno radno okruženje kako za naše kupce tako i za naše djelatnike jednako nam je važno.

Naša vizija

H.L.M. centar njeguje dugu tradiciju profesionalnog, srdačnog i strašću začinjenog pristupa poslu.

U svom timu okupljamo profesionalce koji vole raditi i u tome uživaju, na zadovoljstvo nas i naših stranaka.

Zahvalni smo za svaku našu stranku i nova prijateljstva, koja se stvaraju u našem izložbenom salonu prilikom prezentacije naših proizvoda.

Naš izložbeni salon prilagođen je vašim potrebama, kako biste u ugodnoj atmosferi mogli naći najbolje rješenje za vašu situaciju, misleći pri tome na sve vaše potrebe: parkiranje, kutak za djecu, vaše kućne ljubimce, opuštajuću terasu za pauzu.

Želimo posebno zahvaliti svima vama, koji ste odabirom nas kao vašeg najboljeg partnera, sudjelovali u izgradnji H.L.M. centra, bez obzira da li se radilo o kupnji jednog proizvoda ili ste nam se profilirali u stalnog kupca. Sve vas pamtimo, kao i vi nas, te se radujemo svakom vašem uspjehu i novoj odluci da hrabro koračate naprijed kroz život.

Dođite, opustite se, savjetovati ćemo vas, pomoći i odabrati najbolje rješenje.