Partneri

1

H.L.M. Centar d.o.o. je zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju Metal Systema-a, tvornice konstrukcija za izradu protuprovalnih vrata iz Soluna u Grčkoj s kojom imamo iznimnu suradnju. Zajedničkim snagama intenzivno radimo na povećanju prisutnosti u zemljama EU-a i ostalim tržištima u svijetu. Dijelimo zajedničku strast prema poslu i stvaranju novih proizvoda te nam je posebno zadovoljstvo što uz tako kvalitetnu poslovnu suradnju imamo i prekrasan prijateljski odnos te se veselimo svakom zajedničkom susretu. Rezultat takve suradnje vidljiv je u cijeni, kvaliteti i dizajnu naših proizvodima na čijem razvoju konstantno radimo, kao bi bili dostupni na tržištu po što prihvatljivijim cijenama.

secureme

Poznata Talijanska tvornica protuprovalnih sistema, čiji se protuprovalni sistemi ugrađuju u naša protuprovalna vrata. Na njihovim stranicama možete se preciznije upoznati s tehnologijom protuprovalnih sistema koje koristi veliki broj svjetskih proizvođača protuprovalnih vrata.

yale

Digitalne brave Yale GATEMAN – vrhunac tehnologije i dizajna Vrata iz H.L.M. Centra opremljena s Yale GATEMAN digitalnim bravama pružit će Vam sigurnost, zaštitu i povjerenje uz iznimnu lakoću korištenja. Yale je jedna od najstarijih svjetskih marki i vjerojatno najpoznatije ime u području rješenja za zaključavanje. Povijest marke Yale bilježi velike inovacije koje su obilježili evoluciju ne samo tvrtke Yale, već i cjelokupne industrije koja se bavi rješenjima za zaključavanje.

logwin

H.L.M. Centar od samog osnutka usko surađuje sa Quehenberger Logistic, internacionalnim logističkim partnerom, kompanijom koja vodi naše skladište na Carinarnici Jankomir te vrši dostavu naših proizvoda po cijeloj Hrvatskoj i EU. Kao rezultat naše dugogodišnje prije svega profesionalne, a nadasve i iznimno bliske ljudske suradnje, Quehenberger je razvio posebne uvjete dostave naših proizvoda za naše distributere kako bi time svi zajedno poboljšali svoju poziciju na tržištu, što kroz nižu cijenu dostave, što kroz siguran oslonac jedni na druge kroz našu kvalitetnu partnersku suradnju.

rehau

Tvrtka REHAU je proizvođač PVC profila od koji se izrađuju PVC prozori i vrata. Tvrtka pruža trajni doprinos ekološkim i ekonomskim izazovima budućnosti. Stručnost i inovativnost učinili su REHAU vodećim ponuđačem sistemskih rješenja na bazi polimera i servisnih usluga za područja graditeljstvo, automotivi i industrija. Zahvaljujući visokoj razvojnoj učinkovitosti i decentraliziranoj organizaciji prodaje i servisnih usluga, međunarodna grupacija svrstala se na tržištu u red TOP PUNUĐAČA. Najviša razina profesionalnosti, od razvoja materijala pa do izvedbe, kao i strast za neograničenim potencijalima u primjeni polimernih materijala, preduvjet su da kao vodeća premijska marka budu uspješni u cijelom svijetu.

salamander

Salamander je svjetski renomirani proizvođač PVC profila za proizvodnju prozora i vrata. Izuzetna je Njemačka kompanija koja bilježi konstantan rast i razvoj svoji proizvoda.

feal

Tvrtka Feal proizvodi aluminijske profile za izradu ALU prozora i vrata te razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Svoj razvoj temelje isključivo na stvaranju vlastitog stručnog tima koji prati svjetske trendove u projektiranju i nude kompletne serije za proizvodnju aluminijskih sustava. Aluminijski profili i sustavi svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi (fasade, prozori, vrata..) i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda.

SWITCH THE LANGUAGE
Izbornik