Popis akcija

TOP ponuda | Protuprovalna vrata za stan | do isteka zaliha

TOP tjedna ponuda omogućava vam kupnju protuprovalnih vrata za stan po povoljnijoj cijeni.
U cijeni TOP tjedne ponude uključeno je: izmjera, izrada vrata, montaža vrata, montaža obostranih dekorativnih lajsni od 60mm, montaža kamenog praga dubine 10cm i zbrinjavanje starih vrata.

Kombinirana je s Loyalty akcijom u kojoj Vam je dostupan City Centar One poklon bon u iznosu od 200 kn, GRATIS kameni prag s brtvom, te pruža uštedu od 950,90 kn.

TOP tjedna ponuda vrijedi za izradu vrata s panelima: unutrašnji bijeli hrast / Antique wood

ALU okov izvodi se po želji: kvaka/fiksna kugla, kvaka/pokretna kugla ili kvaka/kvaka

Isporuka s montažom izvodi se u roku od 10-15 dana od uplate.

TOP tjedna ponuda s montažom i opremom:
Za jednokratno plaćanje: 7.366,02 kn

U cijeni nije uključena zidarska obrada špaleta koja je dostupna uz doplatu.
Ponuda vrijedi za Zagreb i bližu okolicu, za ostale gradove uz pokrivanje putnih troškova.

Pogledajte TOP tjednu ponudu: TOP tjedna ponuda

Loyalty Akcija za Srpanj | Protuprovalna vrata | do 31.07.2022.

U sklopu Loyalty akcije do 31.07.2022., kod kupnje protuprovalnih vrata s montažom dobivate City Center One poklon bon u iznosu od 200,00kn + GRATIS kameni prag s brtvom + GRATIS vanjske MDF lajsne od 60mm.

U tijeku je Loyalty club akcija na protuprovalna vrata za stan, u kojoj vas darujemo City Center one poklon bonom kod svake kupnje naših proizvoda koji su uključeni u akciju.
Više o City Centar One poklon bonu možete vidjeti na sljedećoj stranici.
Svi kupci koji nisu vlasnici Loyalty club kartice mogu sudjelovati u posebnim Loyalty club akcijama koje omogućavaju dobivanje City Centar One poklon bona u periodu trajanja akcije. U sklopu ove akcije svi maloprodajni kupci ostvaruju pravo na dobivanje City Centar One poklon bona u vrijednosti od 200,00 kn na iznose veće od 7.000,00kn ostvarene kupnje za protuprovalna vrata za stan, u H.L.M. Centru u Zagrebu.

Akcija vrijedi za ostvarenu kupnju sljedećih proizvoda: MDF protuprovalna vrata, Kreativna protuprovalna vrata i Industrijski Dizajn protuprovalna vrata. Akcija ne vrijedi za Web Shop koji je bogat zasebnim pogodnostima. Hvala Vam na ukazanom povjerenju. Vaš HLM centar.

ART dekori | popust od -15%

S posebnim zadovoljstvo predstavljamo novu kolekciju Art protuprovalnih vrata s keramičkim Laminam oblogama koja se proizvode i u protupožarnoj izvedbi. Stilske značajke Art Keramičkih panela omogućit će postizanje izuzetnog estetskog rezultata, istodobno obilježenih bezvremenskom elegancijom i ekstremnom funkcionalnošću i trajnošću. Zbog izuzetne otpornosti i elegancije primjenjuju se u interijeru i eksterijeru. Protuprovalna vrata s keramičkim panelima dostupna su s rokom isporuke od 20-30 dana.

U HLM centru predstavili smo i nove Art proizvode u MDF izvedbi u Bronca , Antracit i Black dekorima koji pružaju znatan iskorak u estetici proizvoda za stanove. Ova linija panela dostupna je u našim standardnim rokovima isporuke od 5 do 7 radnih dana te s promotivnim popustom od -15%.

Svi modeli protuprovalnih vrata s ART MDF panelima dostupni su s promotivnim popustom od 15% uz GRATIS kameni prag s brtvom.

Made in Croatia | Brza isporuka | GRATIS dodatna oprema

Kao proizvođač protuprovalnih i protupožarnih vrata želimo Vam pružiti maksimalnu sigurnost uz dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor. U stalnoj smo stvaralačkoj inovativnoj fazi, imajući u vidu kvalitetu, dizajn i prihvatljivu cijenu. Kako smo custom made orijentirani, svaka protuprovalna i protupožarna vrata proizvode se za kupca, te možete birati vrste okova i dekor panele po vašoj želji. Boje vanjskog i unutrašnjeg dekorativnog panela prilagođavate vašem exterijeru i interijeru.

Tehničke upute
KombiniranjemWeb Shopaitehničkih uputamožete obogatiti svoje znanje i kvalitetno sve odraditi iz udobnosti vlastitog doma.
Za sve potrebne konzultacije,online izmjerui tehničku podršku kod online narudžbe, na raspolaganju vam je naš prodajni tim na 01 3896 722.

Proizvodi proizvedeni za Vas – po Vašoj mjeri i dizajnu – isporuka 5 -7 dana

Web Shop Akcija | GRATIS dodatna oprema

Iskoristite prednosti online kupnje novih protuprovalnih i protupožarnih vrata uz GRATIS dodatnu opremu. U sklopu naših user friendly web stranica možete pronaći Web Shops opcijom odabira panela i okova, kao i dodatni online obrazac preko kojega možete sami, bez ograničenja, kreirati i naručiti vaša nova ulazna vrata. Kako smo custom made orijentirani, svaka protuprovalna i protupožarna vrata proizvode se za kupca, te možete birati vrste okova i dekor panele po vašoj želji. Boje vanjskog i unutrašnjeg dekorativnog panela prilagođavate vašem exterijeru i interijeru.

Isprobajte….nazovite nas za pomoć…

Akcija vrijedi za ostvarenu online kupnju sljedećih proizvoda: MDF protuprovalna vrata, Kreativna protuprovalna vrata i Industrijski Dizajn protuprovalna vrata, ALU protuprovalna vrata, jednako tako i za protupožarne izvedbe istih proizvoda.

KABA ExperT Cilindar | PROMO doplata

KABA ExperT cilindar s 3 ključa, patentiraniReversible Key System, uz promotivnu doplatu od 799,00 kn.

PRINT paneli za protuprovalna vrata | PROMO cijene + dodatnih 5% popusta.

Promotivna cijene PRINT kreativnih panela + dodatnih 5% popusta na navedene cijene. Iskoristite promotivne cijene kreativnih panela za protuprovalna vrata, kreirajte ulazna vrata u vašem stilu.

Industrijski Dizajn protuprovalnih vrata | PROMO cijene + dodatnih 5% popusta.

Promotivne cijene Industrijski Dizajniranih protuprovalnih vrata + dodatnih 5% popusta na navedene cijene.Iskoristite promotivne cijene protuprovalnih vrata u Industrijskom Dizajnu i prilagodite ulazna vrata vašem stilu po povoljnijoj cijeni. Posjetite nas u našem Izložbenom Salonu i otkrijte novu dimenziju Industrijski Dizajniranih proizvoda.

RASPRODAJA GOTOVIH PROTUPROVALNIH VRATA -35%

Rasprodaja salonskih eksponata. Dostupno je 10-ak protuprovalnih i protupožarnih vrata različitih boja, dizajna i dimenzija. Vrata se rasprodaju po znatno povoljnijojcijeni.

ZAMIJENI JEZIK
Košarica