Popis akcija

Rođendanski popust -20% do 15.05.24.
Slavimo zajedno, 16 godina s Vama

Rođendanski popust -20%
Kod kupnje protuprovalnih vrata za stan od 15.04.24 do 15.05.24. odobravamo 20% popusta povodom našeg 16 rođendana.
Iskoristite mogućnost povoljnije rođendanske kupnje i GRATIS dodatne opreme u sklopu Loyalty akcije.

Rođendanski popust vrijedi za ostvarenu kupnju sljedećih proizvoda u HLM Centru: MDF protuprovalna vrata za stan.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju.

Vaš HLM Centar

Pogledajte ponudu protuprovalnih vrata za stan: Protuprovalna vrata za stan

Veliki izbor protuprovalnih i protupožarnih vrata za stan s 15% popusta

Iskoristite mogućnost kupnje protuprovalnih vrata za stan s popustom od 15%.

Uz popust od -15% dostupna je i Loyalty akcija s GRATIS kamenim pragom s brtvom, što vam pruža  dodatnu uštedu.

Svaka vrata proizvodimo, s panelima prema odabiru kupca, u velikom broju standardnih dimenzija i po mjeri vašeg građevinskog otvora.
Vrata mogu biti jednokrilna ili izvedena s bočnim fixerima ili nadsvjetlom.
Proizvodni proces za jednokrilna protuprovalna vrata u standardnim dimenzijama je 5-7 dana.
Izvedbe projektnih protuprovalna vrata po mjeri i izvedbe s bočnim fixerima i nadsvjetlom dostupne su u roku od 30-40 dana.

Pogledajte ponudu protuprovalnih vrata za stan: Protuprovalna vrata za stan

HLM Outlet – Rasprodaja izložbenih uzoraka -35%

HLM Outlet rasprodaja izložbenih uzoraka. Dostupno je još 20-ak protuprovalnih i protupožarnih vrata različitih boja, dizajna i dimenzija. Vrata se rasprodaju po znatno povoljnijoj cijeni.

TOP ponuda | Protuprovalna vrata za stan | do isteka zaliha

TOP tjedna ponuda omogućava vam kupnju protuprovalnih vrata za stan po povoljnijoj cijeni.
U cijeni TOP tjedne ponude uključeno je: izmjera, izrada vrata, montaža vrata, montaža obostranih dekorativnih lajsni od 60mm, montaža kamenog praga dubine 10cm i zbrinjavanje starih vrata.

Kombinirana je s Loyalty akcijom u kojoj Vam je dostupan GRATIS kameni prag s brtvom, te pruža uštedu od 189,77 € (1.429,82 kn).

TOP tjedna ponuda vrijedi za izradu vrata s panelima: palisandro / palisandro

ALU okov izvodi se po želji: kvaka/fiksna kugla, kvaka/pokretna kugla ili kvaka/kvaka

Isporuka s montažom izvodi se u roku od 10-15 dana od uplate.

TOP tjedna ponuda s montažom i opremom:
Za jednokratno plaćanje: 1.048,13 € (7.897,14 kn)

U cijeni nije uključena zidarska obrada špaleta koja je dostupna uz doplatu.
Ponuda vrijedi za Zagreb i bližu okolicu, za ostale gradove uz pokrivanje putnih troškova.

Pogledajte TOP tjednu ponudu: TOP tjedna ponuda

ART dekori | popust od -15%

S posebnim zadovoljstvo predstavljamo novu kolekciju Art protuprovalnih vrata s keramičkim Laminam oblogama koja se proizvode i u protupožarnoj izvedbi. Stilske značajke Art Keramičkih panela omogućit će postizanje izuzetnog estetskog rezultata, istodobno obilježenih bezvremenskom elegancijom i ekstremnom funkcionalnošću i trajnošću. Zbog izuzetne otpornosti i elegancije primjenjuju se u interijeru i eksterijeru. Protuprovalna vrata s keramičkim panelima dostupna su s rokom isporuke od 20-30 dana.

U HLM centru predstavili smo i nove Art dekore u MDF izvedbi u Cemento, Bronca, Antracit i Black dekorima, te nove Art dekore od Vinyl folija visoke kvalitete, koje pružaju znatan iskorak u estetici proizvoda za stanove.

ART protuprovalna vrata s MDF panelima dostupna su u roku od 5-7 dana uz promotivni popust od 15% i  GRATIS kameni prag s brtvom.

Made in Croatia | Brza isporuka | GRATIS dodatna oprema

Kao proizvođač protuprovalnih i protupožarnih vrata želimo Vam pružiti maksimalnu sigurnost uz dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor. U stalnoj smo stvaralačkoj inovativnoj fazi, imajući u vidu kvalitetu, dizajn i prihvatljivu cijenu. Kako smo custom made orijentirani, svaka protuprovalna i protupožarna vrata proizvode se za kupca, te možete birati vrste okova i dekor panele po vašoj želji. Boje vanjskog i unutrašnjeg dekorativnog panela prilagođavate vašem exterijeru i interijeru.

Tehničke upute
Kombiniranjem Web Shopa i tehničkih uputa možete obogatiti svoje znanje i kvalitetno sve odraditi iz udobnosti vlastitog doma.
Za sve potrebne konzultacije, online izmjeru i tehničku podršku kod online narudžbe, na raspolaganju vam je naš prodajni tim na 01 3896 722.

Proizvodi proizvedeni za Vas – po Vašoj mjeri i dizajnu – isporuka 5 -7 dana

Web Shop Akcija | GRATIS dodatna oprema

Iskoristite prednosti online kupnje novih protuprovalnih i protupožarnih vrata uz GRATIS dodatnu opremu. U sklopu naših user friendly web stranica možete pronaći Web Shop s opcijom odabira panela i okova, kao i dodatni online obrazac preko kojega možete sami, bez ograničenja, kreirati i naručiti vaša nova ulazna vrata. Kako smo custom made orijentirani, svaka protuprovalna i protupožarna vrata proizvode se za kupca, te možete birati vrste okova i dekor panele po vašoj želji. Boje vanjskog i unutrašnjeg dekorativnog panela prilagođavate vašem exterijeru i interijeru.

Isprobajte….nazovite nas za pomoć…

Akcija vrijedi za ostvarenu online kupnju sljedećih proizvoda: MDF protuprovalna vrata, Kreativna protuprovalna vrata i Industrijski Dizajn protuprovalna vrata, ALU protuprovalna vrata, jednako tako i za protupožarne izvedbe istih proizvoda.

KABA ExperT Cilindar | PROMO doplata

KABA ExperT cilindar s 3 ključa, patentiraniReversible Key System, uz promotivnu doplatu od 122,36 € (921,92,00 kn).

PRINT paneli za protuprovalna vrata | PROMO cijene + dodatnih 5% popusta.

Promotivna cijene PRINT kreativnih panela + dodatnih 5% popusta na navedene cijene. Iskoristite promotivne cijene kreativnih panela za protuprovalna vrata, kreirajte ulazna vrata u vašem stilu.

Industrijski Dizajn protuprovalnih vrata | PROMO cijene + dodatnih 5% popusta.

Promotivne cijene Industrijski Dizajniranih protuprovalnih vrata + dodatnih 5% popusta na navedene cijene. Iskoristite promotivne cijene protuprovalnih vrata u Industrijskom Dizajnu i prilagodite ulazna vrata vašem stilu po povoljnijoj cijeni. Posjetite nas u našem Izložbenom Salonu i otkrijte novu dimenziju Industrijski Dizajniranih proizvoda.

ZAMIJENI JEZIK
Košarica