Popis akcija

Loyalty Akcija za Kolovoz | Protuprovalna vrata | do 31.08.2021.

  U sklopu Loyalty akcije do 31.08.2021., kod kupnje protuprovalnih vrata s montažom dobivate City Center One poklon bon u iznosu od 200,00kn + GRATIS kameni prag s brtvom + MDF lajsne.

U tijeku je Loyalty club akcija na protuprovalna vrata, u kojoj vas darujemo City Center one poklon bonom kod svake kupnje naših proizvoda koji su uključeni u akciju.
Više o City Centar One poklon bonu možete vidjeti na sljedećoj stranici.
Svi kupci koji nisu vlasnici Loyalty club kartice mogu sudjelovati u posebnim Loyalty club akcijama koje omogućavaju dobivanje City Centar One poklon bona u periodu trajanja akcije. U sklopu ove akcije svi maloprodajni kupci ostvaruju pravo na dobivanje City Centar One poklon bona u vrijednosti od 200,00 kn na iznose veće od 6.000,00kn ostvarene kupnje za protuprovalna vrata, u H.L.M. Centru u Zagrebu.

Akcija vrijedi za ostvarenu kupnju sljedećih proizvoda: MDF protuprovalna vrata, Kreativna protuprovalna vrata i Industrijski Dizajn protuprovalna vrata. Akcija ne vrijedi za Web Shop koji je bogat zasebnim pogodnostima. Hvala Vam na ukazanom povjerenju. Vaš HLM centar.

Ljetni popust -20% do 31.08.2021. | Protuprovalna vrata | na odabrane modele

  Ljetni popust -20% na odabrane modele do 31.08.2021.! Iskoristite pogodnosti ljetnog popusta na odobranim modelima protuprovalnih vrata + pogodnosti  trenutne Loyalty akcije.

U tijeku je Loyalty club akcija na protuprovalna vrata, u kojoj vas darujemo City Center one poklon bonom kod svake kupnje naših proizvoda koji su uključeni u akciju + GRATIS dodatna oprema.
Više o City Centar One poklon bonu možete vidjeti na sljedećoj stranici.
Svi kupci koji nisu vlasnici Loyalty club kartice mogu sudjelovati u posebnim Loyalty club akcijama koje omogućavaju dobivanje City Centar One poklon bona u periodu trajanja akcije. U sklopu ove akcije svi maloprodajni kupci ostvaruju pravo na dobivanje City Centar One poklon bona u vrijednosti od 200,00 kn na iznose veće od 6.000,00kn ostvarene kupnje za protuprovalna vrata, u H.L.M. Centru u Zagrebu.

Ljetni popust vrijedi za ostvarenu kupnju odabranih modela iz sljedećih kategorija: ART protuprovalna vrata, Kreativna protuprovalna vrata i Industrijski Dizajn protuprovalna vrata. Akcija ne vrijedi za Web Shop koji je bogat zasebnim pogodnostima. Hvala Vam na ukazanom povjerenju. Vaš HLM centar.

ART protuprovalna vrata | popust od 15% + GRATIS dodatna oprema

S posebnim zadovoljstvo predstavljamo novu kolekciju Art protuprovalnih vrata s keramičkim oblogama koja se proizvode i u protupožarnoj izvedbi. Stilske značajke Art Keramičkih panela omogućit će postizanje izuzetnog estetskog rezultata, istodobno obilježenih bezvremenskom elegancijom i ekstremnom funkcionalnošću i trajnošću. Zbog izuzetne otpornosti i elegancije primjenjuju se u interijeru i eksterijeru. Protuprovalna vrata s keramičkim panelima dostupna su s rokom isporuke od 20-30 dana.

U HLM centru predstavili smo i nove Art proizvode u MDF izvedbi u Bronca , Antracit i Black dekorima koji pružaju znatan iskorak u estetici proizvoda za stanove. Ova linija proizvoda dostupna je u našim standardnim rokovima isporuke od 5 do 7 radnih dana.

Svi modeli ART Protuprovalnih vrata dostupni su s promotivnim popustom od 15% uz GRATIS kameni prag.

Made in Croatia | Brza isporuka | GRATIS dodatna oprema

    Kao proizvođač protuprovalnih i protupožarnih vrata želimo Vam pružiti maksimalnu sigurnost uz dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor. U stalnoj smo stvaralačkoj inovativnoj fazi, imajući u vidu kvalitetu, dizajn i prihvatljivu cijenu. Kako smo custom made orijentirani, svaka protuprovalna i protupožarna vrata proizvode se za kupca, te možete birati vrste okova i dekor panele po vašoj želji. Boje vanjskog i unutrašnjeg dekorativnog panela prilagođavate vašem exterijeru i interijeru.

Tehničke upute
Kombiniranjem Web Shopa i tehničkih uputa možete obogatiti svoje znanje i kvalitetno sve odraditi iz udobnosti vlastitog doma.
Za sve potrebne konzultacije, online izmjeru i tehničku podršku kod online narudžbe, na raspolaganju vam je naš prodajni tim na 01 3896 722.

Proizvodi proizvedeni za Vas – po Vašoj mjeri i dizajnu – isporuka 5 -7 dana

Web Shop Akcija | Besplatna dostava + dodatna oprema

Iskoristite prednosti online kupnje novih protuprovalnih i protupožarnih vrata, uz besplatnu dostavu za RH i GRATIS dodatnu opremu. U sklopu naših user friendly web stranica možete pronaći Web Shop s opcijom odabira panela i okova, kao i dodatni online obrazac preko kojega možete sami, bez ograničenja, kreirati i naručiti vaša nova ulazna vrata. Kako smo custom made orijentirani, svaka protuprovalna i protupožarna vrata proizvode se za kupca, te možete birati vrste okova i dekor panele po vašoj želji. Boje vanjskog i unutrašnjeg dekorativnog panela prilagođavate vašem exterijeru i interijeru.

Isprobajte….nazovite nas za pomoć…

Akcija vrijedi za ostvarenu online kupnju sljedećih proizvoda: MDF protuprovalna vrata, Kreativna protuprovalna vrata i Industrijski Dizajn protuprovalna vrata, ALU protuprovalna vrata, jednako tako i za protupožarne izvedbe istih proizvoda.

KABA ExperT Cilindar | PROMO doplata

KABA ExperT cilindar s 3 ključa, patentirani Reversible Key System, uz promotivnu doplatu od 693,50 kn.

PRINT paneli za protuprovalna vrata | PROMO cijene + dodatnih 5% popusta.

 Promotivna cijene PRINT kreativnih panela + dodatnih 5% popusta na navedene cijene. Iskoristite promotivne cijene kreativnih panela za protuprovalna vrata, kreirajte ulazna vrata u vašem stilu.

Industrijski Dizajn protuprovalnih vrata | PROMO cijene + dodatnih 5% popusta.

 Promotivne cijene Industrijski Dizajniranih protuprovalnih vrata + dodatnih 5% popusta na navedene cijene. Iskoristite promotivne cijene protuprovalnih vrata u Industrijskom Dizajnu i prilagodite ulazna vrata vašem stilu po povoljnijoj cijeni. Posjetite nas u našem Izložbenom Salonu i otkrijte novu dimenziju Industrijski Dizajniranih proizvoda.

RASPRODAJA GOTOVIH PROTUPROVALNIH VRATA -35%

Rasprodaja gotovih NOVIH vrata, krivo proizvedenih. Dostupno je 10-ak novih sklopljenih vrata različitih boja, dizajna i dimenzija. Vrata se rasprodaju po znatno povoljnijoj cijeni

ZAMIJENI JEZIK
Košarica