H.L.M. majstor

Naši majstori pokrivaju montaže svih vrsta protuprovalnih i protupožarnih vrata, sigurnosnih sustava, te pratećih zidarskih i stolarskih radova.

– montaža protuprovalnih vrata, protupožarnih vrata, ALU protuprovalnih vrata za kuće
– zidanje nadsvjetla, dosvjetla, parapeta, zidarska obrada špaleta
– montaža futer štoka i MDF lajsni
– postava kamenih pragova
– montaža digitalnih brava i ostalih sigurnosnih sustava

Zatražite pomoć H.L.M. majstora

Na vaš upit provjerit ćemo dostupne termine i osigurati vam kvalitetnu i pravovremenu izvedbu.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.

  Vaše ime i prezime(*)

  Vaš email (*)

  Vaš telefon ili mobitel

  Upit za H.L.M. majstorom


  Slažem se i upoznat sam s uvjetima poslovanja te sigurnošću i zaštitom podataka  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr. dostavnim službama, dobavljačima) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Postanite naš majstor u svom gradu

  Kvalitetan ste majstor ili imate čitav tim kvalitetnih majstora?
  Prijavite se i postanite HLM majstor u svom gradu!
  Potražujemo montere u gradovima RH i EU zemalja.
  Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.

   Vaše ime i prezime (*)

   Vaš email (*)

   Vaš telefon ili mobitel

   Opis vašeg majstorstva


   Slažem se i upoznat sam s uvjetima poslovanja te sigurnošću i zaštitom podataka   Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr. dostavnim službama, dobavljačima) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

   ZAMIJENI JEZIK
   Košarica