H.L.M. centar

H.L.M. Centar, osnovan 2008. godine, hrvatski je proizvođač protuprovalnih i protupožarnih vrata s naglaskom na estetiku, dizajn i prihvatljivu cijenu.

H.L.M. Centar specijalizirao se za izradu custom-made protuprovalnih i protupožarnih vrata, te za serijsku proizvodnju i montažu kod novih građevinskih objekata.

Naš tim profesionalno pristupa svakom projektu, bilo da se radi o jednim vratima, manjim stambenim zgradama ili velikim projektima od 100-200 stanova.

Uvijek dostupan veliki broj DEKO panela i dimenzija, uz pojednostavljen proces rada uvođenjem iste cijene za sve dimenzije jednokrilnih PP vrata iz ponude, pruža nam mogućnost za kvalitetnu suradnju i brzu isporuku protuprovalnih i protupožarnih vrata izrađenih po Vašoj želji, u roku od 5-7 dana (protupožarna u roku 30 dana), u cijeloj RH, Sloveniji i zemljama EU-a, po konkurentnoj cijeni.

Izrađujemo i PP vrata po mjeri, s rokom isporuke od 30-40 dana, jednokrilna u izvedbi s bočnim fixerima i nadsvjetlom ili bez njih, ovisno o projektu.

Rok isporuke za veće i kontejnerske narudžbe je od 40 do 80 dana, ovisno o veličini narudžbe.

Shipping iz luke Rijeka (Croatia).

Vrata izrađujemo u suradnji s Metal Systemom iz Grčke,kojeg zastupamo za Hrvatsku i Sloveniju, koji je proizvođač čeličnih šasija za izradu protuprovalnih i protupožarnih vrata u koja se ugrađuju Securemme brave i okovi. Zajedničkim snagama intenzivno radimo na povećanju prisutnosti u zemljama EU-a i ostalim tržištima u svijetu.

Također smo direktni uvoznici i zastupnici proizvoda iz našeg programa, visoke kvalitete i modernog dizajna, te konstantno radimo na razvoju novih proizvoda i usavršavanju postojećih.

U našem izložbenom salonu u Zagrebu i kod naših distributera u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj uvijek možete pronaći veliki izbor protuprovalnih i protupožarnih vrata, prateće dodatne opreme, digitalnih i biometrijskih brava, te digitalnih špijunki. Navedeni proizvodi dostupni su maloprodajnim i veleprodajnim kupcima.

Zašto mi?

Pitajte nas što god Vas zanima. Naši djelatnici rado će Vam izaći u susret i savjetovati Vas. Uvjerite se u sigurnost i pouzdanost naših proizvoda i usluga.

  1. Povjerenje

    Dobiveno povjerenje naših dosadašnjih kupaca izgradilo je HLM centar u prepoznatljivu hrvatsku tvrtku i brand. Brzina, profesionalnost i briga za naše stranke opisuju rad naših djelatnika.

  2. Sigurnost

    Sigurnost naših stranaka izuzetno nam je važna. Od 0-24h dostupni smo Vam putem telefonske podrške za koju je potrebno odabrati nulu kod pozivanja nakon radnog vremena.

  3. Kvaliteta

    Podizanje kvalitete i konkuretnosti proizvoda u HLM centru naša je stalna zanimacija. Kvalitetno i ugodno radno okruženje kako za naše kupce tako i za naše djelatnike jednako nam je važno.

Naša vizija

H.L.M. centar njeguje dugu tradiciju profesionalnog, srdačnog i strašću začinjenog pristupa poslu.

U svom timu okupljamo profesionalce koji vole raditi i u tome uživaju, na zadovoljstvo nas i naših stranaka.

Zahvalni smo za svaku našu stranku kao i za nova prijateljstva koja često započinju u našem izložbenom salonu prilikom prezentacije naših proizvoda.

Naš izložbeni salon prilagođen je vašim potrebama, kako biste, u ugodnoj atmosferi, mogli naći najbolje rješenje za vašu situaciju, misleći pri tome na sve vaše potrebe: parkiranje, kutak za djecu, vaše kućne ljubimce, opuštajuću terasu za pauzu.

Želimo posebno zahvaliti svima vama koji ste odabirom nas, kao vašeg najboljeg partnera, sudjelovali u izgradnji H.L.M. centra, bez obzira da li se radilo o kupnji jednog proizvoda ili ste nam se profilirali u stalnog kupca. Sve vas pamtimo, kao i vi nas, te se radujemo svakom vašem uspjehu i novoj odluci da hrabro koračate naprijed kroz život.

Dođite, opustite se, savjetovati ćemo vas i pomoći vam odabrati najbolju opciju ulaznih vrata.
ZAMIJENI JEZIK
Košarica