Partneri

1

H.L.M. Centar d.o.o. je zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju Metal Systema-a, tvornice konstrukcija za izradu protuprovalnih vrata iz Soluna u Grčkoj s kojom imamo iznimnu suradnju. Zajedničkim snagama intenzivno radimo na povećanju prisutnosti u zemljama EU-a i ostalim tržištima u svijetu. Dijelimo zajedničku strast prema poslu i stvaranju novih proizvoda te nam je posebno zadovoljstvo što uz tako kvalitetnu poslovnu suradnju imamo i prekrasan prijateljski odnos te se veselimo svakom zajedničkom susretu. Rezultat takve suradnje vidljiv je u cijeni, kvaliteti i dizajnu naših proizvodima na čijem razvoju konstantno radimo, kao bi bili dostupni na tržištu po što prihvatljivijim cijenama.

secureme

Poznata Talijanska tvornica protuprovalnih sistema, čiji se protuprovalni sistemi ugrađuju u naša protuprovalna vrata. Na njihovim stranicama možete se preciznije upoznati s tehnologijom protuprovalnih sistema koje koristi veliki broj svjetskih proizvođača protuprovalnih vrata.

yale

Digitalne brave Yale GATEMAN – vrhunac tehnologije i dizajna Vrata iz H.L.M. Centra opremljena s Yale GATEMAN digitalnim bravama pružit će Vam sigurnost, zaštitu i povjerenje uz iznimnu lakoću korištenja. Yale je jedna od najstarijih svjetskih marki i vjerojatno najpoznatije ime u području rješenja za zaključavanje. Povijest marke Yale bilježi velike inovacije koje su obilježili evoluciju ne samo tvrtke Yale, već i cjelokupne industrije koja se bavi rješenjima za zaključavanje.

logwin

H.L.M. Centar od samog osnutka usko surađuje sa Quehenberger Logistic, internacionalnim logističkim partnerom, kompanijom koja vodi naše skladište na Carinarnici Jankomir te vrši dostavu naših proizvoda po cijeloj Hrvatskoj i EU. Kao rezultat naše dugogodišnje prije svega profesionalne, a nadasve i iznimno bliske ljudske suradnje, Quehenberger je razvio posebne uvjete dostave naših proizvoda za naše distributere kako bi time svi zajedno poboljšali svoju poziciju na tržištu, što kroz nižu cijenu dostave, što kroz siguran oslonac jedni na druge kroz našu kvalitetnu partnersku suradnju.

ZAMIJENI JEZIK
Košarica