Protuprovalna vrata – općenito

PROTUPROVALNA I PROTUPOŽARNA VRATA PO VAŠOJ MJERI

H.L.M. centar proizvođač je protuprovalnih i protupožarnih vrata

Vrata izrađujemo u suradnji s Metal Systemom iz Grčke koji je proizvođač šasija za izradu protuprovalnih i protupožarnih vrata, u koje se ugrađuju Securemme brave i okovi.
Metal System zastupamo za Hrvatsku i Sloveniju, te zajedničkim snagama intenzivno radimo na povećanju prisutnosti u zemljama EU-a.
U mogućnosti smo Vam ponuditi kvalitetnu suradnju i brzu isporuku protuprovalnih vrata izrađenih po Vašoj želji, u roku od 5-7 dana (protupožarna u roku 30 dana), u cijeloj RH, Sloveniji i zemljama EU-a, po konkurentnoj cijeni.

Specijalizirani smo za izradu custom-made protuprovalnih i protupožarnih vrata, te za serijsku proizvodnju i montažu kod novih građevinskih objekata.

Velik izbor DEKO panela i dimenzija, iste cijene svih standardnih dimenzija jednokrilnih vrata

Dostupan je veliki izbor DEKO panela i dimenzija, te smo pojednostavili proces rada uvođenjem iste cijene za sve standardne dimenzije jednokrilnih PP vrata iz ponude.

Izrađujemo i PP vrata po mjeri, s rokom isporuke od 30 dana, te se vrata mogu izvesti s bočnim fixerima i nadsvjetlom.

Vodeći brigu o željama naših kupaca, u našoj ponudi, imamo modele protuprovalnih i protupožarnih vrata različitog dizajna, pa vas pozivamo da potražite nešto po svom ukusu i potrebi, uz povoljnu cijenu.

Profesionalno pristupamo svakom klijentu, pronaći ćemo najbolju opciju za Vaša nova ulazna vrata.

MDF protuprovalna vrata za stan

Vrata koja se izrađuju za stanove te nisu otporna na vanjski utjecaj. Obložena su MDF panelima koji mogu biti završno obrađeni lakom ili laminatnim folijama.

ALU protuprovalna vrata za kuću

Vrata koja proizvodimo s unutrašnjim MDF te vanjskim ALU panelom otpornim na vanjski utjecaj. To su vrata koja su namijenjena za kuće.

Protuprovalna protupožarna vrata EI2 30 za kuću / stan

Ulazna vrata za stanove, ugrađuju se na novogradnje te zadovoljavaju vatrootpornost od 30 minuta. Izgledom su jednaka kao MDF protuprovalna vrata.

Kreativna PRINT protuprovalna vrata za stan

Vrata koja proizvodimo sa standardnim vanjskim MDF panelima te s unutrašnjim MDF panelom na koji apliciramo PRINT kreativne, trajne folije s dodatnom zaštitom laminacijom. Ova kategorija omogućava Vam da sami kreirate izgled Vaših vrata i dostavite nam željni dizajn za print i laminaciju.

Industrijski dizajn protuprovalnih vrata

Industrijski dizajn protuprovalnih vrata proizvodimo od ALU perforiranih ili laserom rezanih limova, koji se plastificiraju u RAL-u po želji kupca. Ova linija proizvoda je za ljubitelje prave robusnosti industrijskog dizajna. Izgled vrata može biti jednostrano industrijski (druga strana izvedena s klasičnim MDF ili ALU panelom) ili obostrano industrijski, ovisno da li su vrata namijenjena za kuću, stan ili poslovni prostor. Po želji, okovi se plastificiraju (kvaka, kugla, rukohvat…) u sve moderniju crnu boju.

ART protuprovalna vrata

Art protuprovalna vrata proizvodimo od Laminam keramičkih panela i MDF panela koji svojim izgledom i kreativnom tehnikom izrade zadovoljavaju ART estetiku proizvoda. Stilske značajke Laminam keramičkih panela omogućit će postizanje izuzetnog estetskog rezultata, istodobno obilježenih bezvremenskom elegancijom i ekstremnom funkcionalnošću i trajnošću.

Akcije i popusti

Akcije i popusti

Brzi upit

Brzi upit

Kreiraj i naruči

Kreiraj i naruči

Foto galerija

Foto galerija

Zatražite izmjeru

Zatražite izmjeru

Savjetovanje

Savjetovanje

Nazovite nas

Nazovite nas

Tehničke upute

Tehničke upute

Ugradnja protuprovalnih i protupožarnih vrata

Ako su dimenzije otvora vrata različite od današnjeg standarda, naš servis za ugradnju prilagodit će građevinski otvor Vaših vrata na licu mjesta i kompletna ugradnja s prilagodbom bit će gotova u istom danu.

Ovisno o zahtjevnosti ugradnje radovi mogu trajati od 4-6h u jutarnjem ili poslijepodnevnom terminu, sukladno vašim željama.

Naš servis za održavanje Protuprovalnih vrata dostupan Vam je od 0-24h putem telefona 01 3896 722.

U slučaju potrebe za HITNOM ugradnjom protuprovalnih vrata uslijed provale, izlazimo u susret i žurno organiziramo izradu i montažu protuprovalnih vrata. Foto galeriju ugrađenih proizvoda možete pogledati ovdje.

Protuprovalna vrata uz povoljne cijene dostavljamo u sve gradove u Hrvatskoj: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Rovinj, Poreč, Šibenik, Makarska, Dubrovnik, Vinkovci, Slavonski Brod, Požega, Sisak, Samobor, Karlovac, Varaždin, Čakovec…itd.

ZAMIJENI JEZIK
Košarica