Načini plaćanja

CIJENA

Maloprodajna cijena proizvoda istaknuta na internet stranicama www.hlmcentar.hr izražena je u hrvatskim kunama (HRK) s uračunatim PDV-om.

 

 

TRAJANJE UGOVORA

Ugovor koji sklapaju Kupac i Prodavatelj jednokratan je ugovor o kupoprodaji koji je konzumiran izvršenjem plaćanja od strane Kupca i isporukom robe od strane Prodavatelja.

 

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje odabranih proizvoda u mrežnoj trgovini www.hlmcentar.hr moguće je na sljedeće načine:

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama: Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje bankovnim karticama: Visa Premium, Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club.

Image result for diners card

Jednokratno plaćanje
Visa Premium, Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club.
Plaćanje u ratama bez kamata
MasterCard Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro do 12 rata , Maestro i Visa Premium PBZ-a do 12 rata, Diners Club do 24 rate.
Virmansko plaćanje
Kod ovakvog odabira načina plaćanja na svoju e-mail adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe s potrebnim detaljima za uplatu. Uplatu možete obaviti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine i sl.
Po zaprimljenoj uplati započeti ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

 

 

IZJAVA O SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA BANKOVNIM KARTICAMA


H.L.M. centar d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay Kupcu i Prodavatelju osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefon
 • Adresa
 • Mjesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Vrijeme trajanja kartice
 • CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

ZAMIJENI JEZIK
Košarica