2. prosinca 2020.

ALU THERMO profili

Termo izolacija čeličnog štoka vrata


ALU THERMO profili – prekinuti termo most

Toplinska izolacija protuprovalnih vrata izloženih vanjskom utjecaju izazov je svim EU proizvođačima. Kako, uz sigurnost koju pružaju čelična protuprovalna vrata, osigurati i potrebnu termo izolaciju? Sve rašireniji stil organizacije ulaza u stanove i kuće bez toplinskog i mikroklimatskog pretprostora traži sve bolju termo izolaciju ulaznih vrata.

Novi proizvod
U HLM centru predstavili smo novi proizvod, inovaciju na području termičke izolacije protuprovalnih vrata u obliku ALU Thermo profila (ljuski) za termo izolaciju vanjskih i unutrašnjih dijelova čeličnih štokova protuprovalnih vrata.

Dodatna termo izolacija 
Uz trenutnu standardnu termo izolaciju čeličnih štokova fasadnim stiroporom, dostupna vam je i pojačana termo izolacija s ALU Thermo profilima s kojima se dodatno prekriva čelični dijelove štoka termo izolacijom.

Dostupnost
ALU Thermo profili od prosinca 2020 g. dostupni su svima našim kupcima po promotivnoj cijeni od 515,00 kn s postavom na vrata u procesu proizvodnje.
Dostupni su u standardnim bojama šasija (crni i bijeli) i industrijski plastificiranipo RAL-u.
Ukupno je dostupno 6 različitih ALU Thermo profila s kojima je pokriven cijeli naš proizvodni program, od jednokrilnih protuprovalnih vrata do izvedbi s bočnim fixerima i nadsvjetlom.

Made in Croatia
Kao proizvođač protuprovalnih i protupožarnih vrata želimo Vam pružiti maksimalnu sigurnost uz dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor.
U stalnoj smo stvaralačkoj inovativnoj fazi, imajući u vidu kvalitetu, dizajn i prihvatljivu cijenu.

Pogledajte naše proizvode, koji zajedno sa svime što radimo stvaraju jedinstveno i ugodno iskustvo.

Podržite nas u radu, posjetite našu Instagram ili Facebook stranicu gdje možete pogledati odabrane modele ugrađenih protuprovalnih i protupožarnih vrata.

Uživajte 🙂

Pogledajte našu ponudu :
Foto galerija ugrađenih vrata
MDFprotuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski Dizajn protuprovalna vrata

Vaš HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica