2. prosinca 2020.

ALU THERMO profili

Termo izolacija čeličnog štoka vrata


ALU THERMO profili

Toplinska izolacija protuprovalnih vrata izloženih vanjskom utjecaju izazov je svim EU proizvođačima. Kako, uz sigurnost koju pružaju čelična protuprovalna vrata, osigurati i potrebnu termo izolaciju? Sve rašireniji stil organizacije ulaza u stanove i kuće bez toplinskog i mikroklimatskog pretprostora traži sve bolju termo izolaciju ulaznih vrata.

Novi proizvod
U HLM centru predstavili smo novi proizvod, inovaciju na području termičke izolacije protuprovalnih vrata u obliku ALU Thermo profila (ljuski) za termo izolaciju vanjskih i unutrašnjih dijelova čeličnih štokova protuprovalnih vrata.

Dodatna termo izolacija
Uz trenutnu standardnu termo izolaciju čeličnih štokova fasadnim stiroporom, dostupna vam je i pojačana termo izolacija s ALU Thermo profilima s kojima se dodatno prekriva čelični dijelove štoka termo izolacijom.

Dostupnost
ALU Thermo profili od prosinca 2020 g. dostupni su svima našim kupcima po promotivnoj cijeni od 515,00 kn s postavom na vrata u procesu proizvodnje.
Dostupni su u standardnim bojama šasija (crni i bijeli) i industrijski plastificiranipo RAL-u.
Ukupno je dostupno 6 različitih ALU Thermo profila s kojima je pokriven cijeli naš proizvodni program, od jednokrilnih protuprovalnih vrata do izvedbi s bočnim fixerima i nadsvjetlom.

Made in Croatia
Kao proizvođač protuprovalnih i protupožarnih vrata želimo Vam pružiti maksimalnu sigurnost uz dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor.
U stalnoj smo stvaralačkoj inovativnoj fazi, imajući u vidu kvalitetu, dizajn i prihvatljivu cijenu.

Pogledajte naše proizvode, koji zajedno sa svime što radimo stvaraju jedinstveno i ugodno iskustvo.

Podržite nas u radu, posjetite našu Instagram ili Facebook stranicu gdje možete pogledati odabrane modele ugrađenih protuprovalnih i protupožarnih vrata.

Uživajte 🙂

Pogledajte našu ponudu :
Foto galerija ugrađenih vrata
MDFprotuprovalna vrata za stan
Kreativna PRINT protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski Dizajn protuprovalna vrata

Vaš HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica