19. lipnja 2020.

Antracit paneli za protuprovalna vrata

Antracit dekori MDF i ALU panela

Antracit dekori panela za protuprovalna i protupožarna vrata sve su zastupljeniji kod uređenja interijera i eksterijera. Pažljivim kombiniranjem boja zidova i fasade postiže se željena estetika koja stvara ugodnu atmosferu. Najčešći je kontrastni pristup kombinacija boja s naglašavanjem ulaznih vrata, ali, ovisno o samoj arhitekturi, možete stopiti vaša ulazna vrata s bojim unutrašnjeg zida ili fasade.

U HLM centru možete pronaći veliki izbor aluminijskih panela koje plastificiramo u različite tonove sive boje, koja može biti RAL-om usklađena vašoj postojećoj stolariji. ALU paneli dostupni su u popularnom monolitnom dizajnu (glatki ALU panel), industrijskom dizajnu i standarnim ALU panelima s urezanim linijama i INOX aplikacijama. Monolitni dizajn najčešće se izvodi u antracit boji s efektom uz dostupnost izrade po RAL-u.

Također, u našoj ponudi možete pronaći MDF drvene panele u antracit boji koje možete kombinirati s ALU izvedbama antracit panela. MDF antracit paneli, laminirani i lakirani, uvršteni su u standardnu ponudu, bez doplate i sa standardnom isporukom od 5-7 dana.

U našoj FOTO galeriji protuprovalnih i protupožarnih vrata možete pronaći slike ugrađenih antracit vrata u interijeru i eksterijeru.

Sve naše standardne dimenzije proizvoda isporučujemo u roku od 5-7 dana uz dostupnu dostavu za HR i EU zemlje.

Sve naše proizvode proizvodimo i po mjeri s rokom isporuke od 30-40 dana.

Galeriju slika naših ugrađenih protuprovalnih i protupožarnih vrata možete pogledati ovdje.

HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica