3. prosinca 2018.

Digital Ready Protuprovalna vrata

Digital Ready Protuprovalna vrata
Dostupan standard u HLM Centru

Digitalizacija ulaznih vrata
Digitalno otvaranje ulaznih vrata za kuće i stanove, sve je veći trend, olakšava svakodnevni život i podiže sigurnost stanovanja.
U HLM centru, već 10 godina u svoje proizvode ugrađujemo razne modele digitalnih brava, te smo uočili potrebu za uvođenjem Digital Ready standarda, kojeg možete naručiti kod kupnje vaših novih protuprovalnih i protupožarnih vrata.

Mislite unaprijed
Većina nas razmišlja o naprednim tehnologijama otvaranja vrata ali trenutno možda na tržištu ne postoji proizvod koji vama savršeno odgovara.
Velika je vjerojatnost da se na tržištu ubrzo pojavi proizvod koji će vam savršeno kliknuti, tu vam pomaže Digital Ready standard, vaša protuprovalna vrata spremna su za digitalizaciju.

Razvoj digitalne kontrole ulaznih vrata
Sve veći broj svjetskih kompanija ( Yale, Samsung…), te masa manjih inovativnih tvrtki, uključile se se u utrku za digitalizacijom ulaznih vrata i razvoja SMART HOME sustava, tako da u narednom periodu možemo očekivati ubrzani razvoj i povećani broj proizvoda na tržištu, koji će koristiti sve dostupne tehnologije ( internet, smartphone, wireless…) za digitalizaciju ulaznih vrata i kompletnih stambenih prostora.
Uvođenjem Digital Ready standarda za protuprovalna vrata, HLM centar priprema svoje kupce za digitalizaciju koja je pred nama.

Uvođenje Digital Ready standarada
U budućnosti, sva vrata u HLM centru proizvoditi će se s Digital Ready standardom. Trenutno je to dodatna opcija, koju si možete uplatiti već sada i osigurati jednostavnu implementaciju novih dostupnih digitalnih tehnologija i  tehnologija koje će se pojaviti u budućnosti.

Digital Ready standard
Protuprovalna vrata proizvedena u Digital Ready standardu proizvedena su s bravarskom pripremom štoka na CNC-u,  koja vam omogućava ugradnju elektro brave na vrata bez bravarske dorade.
Dostupane su dvije opcije, digital ready standard (bez elektro brave – 400,00 kn) i digital full ready standard (s ugrađenom elektro bravom – 800,00 kn).
Takva vrata jednostavno možete spojiti na sve dostupne digitalne sustave i kontrole pristupa.

Želimo vam uspješnu digitalizaciju vaših ulaznih vrata.

Upoznajte nas
Posjetite naš izložbeni salon i proizvodnu zgradu, kako bi smo se upoznali, prezentirali vam naše proizvode i prateću opremu koja se ugrađuje u protuprovalna i protupožarna vrata. Pomoći ćemo vam u nalaženju najboljeg rješenja. Sva protuprovalna i protupožarna vrata proizvodimo od čeličnih šasija, koje dekorativno oblažemo MDF i ALU panelima te ih dodatno obogaćujemo već sada dostupnim digitalnim tehnologijama. Tako da svatko može pronaći proizvod za sebe, po prihvatljivoj cijeni i kvaliteti.

Pogledajte našu ponudu :
Digitalne brave
MDF  protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski dizajn

Vaš HLM centar

Novosti
ZAMIJENI JEZIK
Košarica