18. ožujka 2020.

Do novih vrata online – Besplatna dostava za RH do 31.05.2020.

Kreiraj i naruči nova ulazna vrata – Web Shop – online kupnja

Kreiraj i naruči online – Besplatna dostava za RH + GRATIS dodatna oprema
Iskoristite prednosti online kupnje novih protuprovalnih vrata, uz besplatnu dostavu za RH i GRATIS dodatnu opremu do 31.05.20. U sklopu naših user friendly web stranica možete pronaći Web Shop s opcijom odabira panela i okova, kao i dodatni online obrazac preko kojega možete sami, bez ograničenja, kreirati i naručiti vaša nova ulazna vrata. Kako smo custom made orijentirani, svaka protuprovalna i protupožarna vrata proizvode se za kupca, te možete birati vrste okova i dekor panele po vašoj želji. Boje vanjskog i unutrašnjeg dekorativnog panela prilagođavate vašem exterijeru i interijeru. Mi ih najčešće proizvodimo u različitim bojama i dekorima.

Online obrazac – tehničke upute
Kombiniranjem online obrasca za kreiranje i narudžbu novih ulaznih vrata i bogatim tehničkim uputama možete obogatiti svoje znanje i kvalitetno sve odraditi iz udobnosti vlastitog doma.
Za sve potrebne konzultacije, online izmjeru i tehničku podršku kod online narudžbe, na raspolaganju vam je naš prodajni tim na 01 3896 722.

Montaža protuprovalnih vrata – vaša i naša sigurnost na prvom mjestu
Kako bi apsolutno savjesno pristupali današnjim sigurnosnim izazovima, svi se pridržavamo propisanih sigurnosnih mjera i čuvamo jedni druge.

Isprobajte….nazovite nas za pomoć…

Web Shop

Online obrazac – Kreiraj i naruči

Tehničke upute    Online izmjera

Vaš HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica