2. kolovoza 2017.

Kreativna PRINT protuprovalna vrata

Ukrasite unutrašnju ili vanjsku stranu vaših ulaznih protuprovalnih vrata kreativnim panelima, prekrasnom apstrakcijom ili motivom koji se savršeno uklapa uz vaš interijer, exterijer.
Sve veći broj naših kupaca uživa u motivima koji prostor čini još ugodnijim.

Kreativnim panelima omogućavamo svim našim klijentima da se kreativno izraze i sami dizajniraju izgled svojih novih ulaznih vrata.

Dostavljeni dizajn printamo i kaširamo na MDF panele, koji su vidljivi na vratima kao unutrašnja ili vanjska fronta protuprovalnih vrata.

U tijeku je promocija kreativnih panela koji su vam sada dostupni po posebno povoljnoj cijeni.

Uz mogućnost da sami kreirate izgled vaših protuprovalnih vrata, možete odabrati neki od ponuđenih motiva, podjeljenih u 14 kategorija: Apstrakcije, Futurizam, Beton, Metal, Priroda, KidsUrban, Životinje…

Osim što proizvodimo protuprovalna vrata s kreativnim panelima, možemo vam ponuditi i zamjenu vaših starih panela na postojećim protuprovalnim vratima, s novim kreativnim ili klasičnim panelima.

Na taj način vaša stara ulazna vrata na vašem stanu, uredu, salonu, možete osvježiti novim panelima, koji se više uklapaju s vašim trenutnim potrebama, brandom, interijerom.

Nadamo se da će ova naša linija proizvoda probuditi kreativnost u vama, i ohrabriti vas u dizajniranju prostora po vašem ukusu.

Dostupne kategorije kreativnih protuprovalnih vrata možete pogledati na sljedećem linku.

Unaprijed se veselimo vašim novim kreativnim vratima.

Pogledajte našu  ponudu :
MDF  protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski dizajn
Protupožarna vrata za stan

Vaš HLM centar

Novosti
ZAMIJENI JEZIK
Košarica