6. svibnja 2020.

Paneli u dekoru betona

Sveprisutan materijal kao završni dekor

Beton dekor (Concrete decor)

Kod uređenja interijera koriste se različiti materijali s kojima se postiže moderan, sve rašireniji, industrijski dizajn stambenih i poslovnih prostorija. Cigla, metal bravarski ili u plohama, drvo, kamen, tekstil nadopunjuju se korištenjem završnih beton dekora. Beton dekor sve je popularniji kod podova i zidova, te pruža izvanvremenski ambijent prostora. U našoj ponudi panela za protuprovalna vrata, uz veliki izbor industrijski dizajniranih ALU panela, nalazi se sve traženiji panel u dekoru betona s kojim možete dodatno obogatiti vaš prostor.

Panel u dekoru betona panela uvrstili smo u našu standardnu ponudu i standardnu cijenu, tako da je dostupan bez doplata po povoljnoj cijeni.

Sve naše standardne proizvode isporučujemo u roku od 5-7 dana uz dostupnu dostavu za HR i EU zemlje.

Kod narudžbi protuprovalnih i protupožarnih ulaznih vrata preko našeg Web Shop-a dostupna vama je besplatna dostava za HR.

Uz naše standardne dimenzije ulaznih vrata za stan ili kuću, proizvodimo protuprovalna i protupožarna vrata po mjeri s rokom isporuke od 30-40 dana.

Uz izradu vrata po mjeri i dostavu naših proizvoda, dostupan vam je naš stručni monterski tim i online tehnička podrška za izmjeru i montažu naših proizvoda.

Za sve dodatne informacije dostupan vam je naš stručan prodajni tim kojem se možete obratiti direktno u našem prodajnom salonu, telefonski ili mail upitom.

Galeriju slika naših ugrađenih protuprovalnih vrata u različitim stilovima možete pogledati ovdje.

Vaš HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica