1. siječnja 2019.

Pretvaramo stanove u Tvrđave!

Želite da Vaš stan postane siguran?
Na pravom ste mjestu!

Sigurnost, estetika i kvaliteta stanovanja naša su strast
Proizvodnja sigurnih, oku ugodnih, dobro zvučno i toplinski izoliranih protuprovalnih vrata, naša su stalna okupacija.
Ljubav i strast prema poslu koji radimo, rezultirala je širokom paletom protuprovalnih vrata i velikim brojem kupaca kojima smo imali prilike proizvesti i ugraditi naša protuprovalna vrata.

Estete po prirodi
Esteta u nama gura nas svakoga dana sve dalje i dalje, tako da danas svatko može pronaći nešto po svom ukusu i po prihvatljivoj cijeni.
Krasi nas veliko iskustvo, širina asortimana i tehnička snaga, koja nam daje potrebnu tržišnu brzinu u svim segmentima rada.

HLM Izložbeni Salon u Zagrebu
Volimo naš posao, našu malu oazu u Španskom, koja odiše nadnaravnim mirom u užurbanom gradu. Tu smo se zajedno veselili, radili, stvarali, s mnogim našim kolegama i strankama.
U našem ugodnom Izložbenom Salonu čovjek ima svoju pravu vrijednost i direktan kontakt s našim kupcima veliko nam je zadovoljstvo. Stalno nas iznenađujete svojom pojavnošću, novim projektom i spremnošću na šalu, a mi se volimo šaliti, jer uz šalu je život ljepši, ugodniji, prirodniji….

Jednako tako smo i stručni, profesionalni i posao koji radimo nas veseli, volimo dinamiku našeg posla i svaka stranka, svaka vrata nose svoju priču koja ostavlja na nas duboki utisak. 
Veseli nas stavljati osmjeh na vaša ponekad umorna lica, jer znamo s čime se sve morate nositi i u potpunosti to razumijemo. Standardne životne obaveze, plus kompletna adaptacija ili potpuno nova gradnja, neželjeni gosti u stanu, rijetkima to glatko prođe.

Zato ne brinite, teško je pred nas staviti problem koji već nismo riješili i uvijek smo spremni na nove izazove, i hitne intervencije.

HLM Radiona
Za razliku od Salona, radionica odiše industrijski i pokazuje našu pravu veličinu. Veliki lager repro materijala i brzi procesi rada, pokazuju našu konkuretnost i tržišnu snagu.

Poslovna etika i tržišna strategija
Naša stvarna dimenzija vidljiva je samo onima koji s nama dugo surađuju, te su imali prilike vidjeti što nas pogoni, i od čega smo sastavljeni, kakva su nam krvna zrnca, te znaju kako radimo, kamo idemo i da na nas mogu računati.

Postojanost na tržištu
Kako smo proslavili 10. obljetnicu rada puno toga se nakupilo, od prekrasnih stranaka i zadovoljstva rada, do pokoje nagazne mine od koje smo puno naučili. Zahvalni smo na svakoj situaciji i problemu u kojem smo se našli, jer sada smo zbog svega životno i poslovno bogatiji, stručniji, spremniji za nove izazove.

Upoznajte nas
Posjetite naš izložbeni salon, kako bi smo se upoznali, te vam prezentirali naše proizvode i prateću opremu koja se ugrađuje u protuprovalna vrata. Pomoći ćemo vam u nalaženju najboljeg rješenja za vaša nova ulazna vrata koja proizvodimo od čeličnih šasija različite sigurnosne razine i cjenovnog razreda, te dekorativno oblažemo MDF i ALU panelima. Tako da svatko može pronaći proizvod po sebi prihvatljivoj cijeni i kvaliteti.

Pogledajte našu  ponudu :
MDF  protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski Dizajn protuprovalna vrata

Vaš HLM centar

Novosti
SWITCH THE LANGUAGE
Izbornik