1. siječnja 2019.

Pretvaramo stanove u Tvrđave!

Želite da Vaš stan postane siguran?
Na pravom ste mjestu!

Sigurnost, estetika i kvaliteta stanovanja naša su strast
Proizvodnja sigurnih, oku ugodnih, dobro zvučno i toplinski izoliranih protuprovalnih vrata, naša su stalna okupacija.
Ljubav i strast prema poslu koji radimo, rezultirala je širokom paletom protuprovalnih vrata i velikim brojem kupaca kojima smo imali prilike proizvesti i ugraditi naša protuprovalna vrata.

Estete po prirodi
Esteta u nama gura nas svakoga dana sve dalje i dalje, tako da danas svatko može pronaći nešto po svom ukusu i po prihvatljivoj cijeni.
Krasi nas veliko iskustvo, širina asortimana i tehnička snaga, koja nam daje potrebnu tržišnu brzinu u svim segmentima rada.

HLM Izložbeni Salon u Zagrebu
Volimo naš posao, našu malu oazu u Španskom, koja odiše nadnaravnim mirom u užurbanom gradu. Tu smo se zajedno veselili, radili, stvarali, s mnogim našim kolegama i strankama.
U našem ugodnom Izložbenom Salonu čovjek ima svoju pravu vrijednost i direktan kontakt s našim kupcima veliko nam je zadovoljstvo. Stalno nas iznenađujete svojom pojavnošću, novim projektom i spremnošću na šalu, a mi se volimo šaliti, jer uz šalu je život ljepši, ugodniji, prirodniji….

Jednako tako smo i stručni, profesionalni i posao koji radimo nas veseli, volimo dinamiku našeg posla i svaka stranka, svaka vrata nose svoju priču koja ostavlja na nas duboki utisak. 
Veseli nas stavljati osmjeh na vaša ponekad umorna lica, jer znamo s čime se sve morate nositi i u potpunosti to razumijemo. Standardne životne obaveze, plus kompletna adaptacija ili potpuno nova gradnja, neželjeni gosti u stanu, rijetkima to glatko prođe.

Zato ne brinite, teško je pred nas staviti problem koji već nismo riješili i uvijek smo spremni na nove izazove, i hitne intervencije.

HLM Radiona
Za razliku od Salona, radionica odiše industrijski i pokazuje našu pravu veličinu. Veliki lager repro materijala i brzi procesi rada, pokazuju našu konkuretnost i tržišnu snagu.

Poslovna etika i tržišna strategija
Naša stvarna dimenzija vidljiva je samo onima koji s nama dugo surađuju, te su imali prilike vidjeti što nas pogoni, i od čega smo sastavljeni, kakva su nam krvna zrnca, te znaju kako radimo, kamo idemo i da na nas mogu računati.

Postojanost na tržištu
Kako smo proslavili 10. obljetnicu rada puno toga se nakupilo, od prekrasnih stranaka i zadovoljstva rada, do pokoje nagazne mine od koje smo puno naučili. Zahvalni smo na svakoj situaciji i problemu u kojem smo se našli, jer sada smo zbog svega životno i poslovno bogatiji, stručniji, spremniji za nove izazove.

Upoznajte nas
Posjetite naš izložbeni salon, kako bi smo se upoznali, te vam prezentirali naše proizvode i prateću opremu koja se ugrađuje u protuprovalna vrata. Pomoći ćemo vam u nalaženju najboljeg rješenja za vaša nova ulazna vrata koja proizvodimo od čeličnih šasija različite sigurnosne razine i cjenovnog razreda, te dekorativno oblažemo MDF i ALU panelima. Tako da svatko može pronaći proizvod po sebi prihvatljivoj cijeni i kvaliteti.

Pogledajte našu  ponudu :
MDF  protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski Dizajn protuprovalna vrata

Vaš HLM centar

Novosti
ZAMIJENI JEZIK
Košarica