14. svibnja 2020.

PRINT paneli za protuprovalna vrata

Dekori bez ograničenja

Print velikih formata sve je rašireniji i koristi se kod uređenja interijera kao zidna dekoracija, dekorativna podloga kod izvedbi kuhinja i kupaona sa staklom umjesto keramike. U HLM Centru uz veliki izbor MDF i ALU panela za protuprovalna vrata, možete naručiti proizvod s printanim i industrijski kaširanim panelom na MDF ili ALU podlozi, ovisno da li su vrata za kuću ili stan.

Uz veliki izbor tema na našim web stranicama možete i sami kreirati dizajn vaših protuprovalnih vrata. Vlastiti dizajn potrebno nam je dostaviti u visokoj rezoluciji i odgovarajućoj dimenziji. Folije koje se korist za print su otporne na vanjski utjecaj i mogu se koristiti u interijerima i u izvedbama vrata koja su izložena vanjskom utjecaju

Anti scratch folija na koju se printa željeni dizajn dodatno se laminira zaštitnom folijom za još veću zaštitu od habanja.

PRINT panele ugrađujemo u protuprovalne i protupožarne izvedbe vrata.

Sve naše standardne dimenzije proizvoda isporučujemo u roku od 5-7 dana uz dostupnu dostavu za HR i EU zemlje.

Kod narudžbi protuprovalnih i protupožarnih ulaznih vrata preko našeg Web Shop-a dostupna vama je besplatna dostava za HR.

Uz naše standardne dimenzije ulaznih vrata za stan ili kuću, proizvodimo protuprovalna i protupožarna vrata po mjeri s rokom isporuke od 30-40 dana.

Uz izradu vrata po mjeri i dostavu naših proizvoda, dostupan vam je naš stručni monterski tim i online tehnička podrška za izmjeru i montažu naših proizvoda.

Za sve dodatne informacije dostupan vam je naš stručan prodajni tim kojem se možete obratiti direktno u našem prodajnom salonu, telefonski ili mail upitom.

Galeriju slika naših ugrađenih protuprovalnih vrata u različitim stilovima možete pogledati ovdje.

Dostupne PRINT predloške možete pogledati ovdje.

Vaš HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica