1. srpnja 2020.

Projektna protuprovalna vrata po mjeri

Proizvod po mjeri vašeg građevinskog otvora
Protuprovalna vrata proizvedena za vas, po mjeri vašeg građevinskog otvora, odišu unikatnošću i podižu vrijednost vaše nekretnine.
Projektna protuprovalna vrata od čeličnih konstrukcija proizvodimo za stanove i kuće, završno dekorativno obložena MDF drvenim furniranim panelima ili ALU vanjskim panelima otpornim na vanjski utjecaj.

Tehničke izvedbe
Možemo ih izvest s bočnim fixerom, s nadsvjetlom i s bočnim fixerom i nadsvjetlom. Mega door vrata izvode s dva bočna fixera i s nadsvjetlom, to su protuprovalna vrata impresivna svojom veličinom, izrazito velikih dimenzija.
Svakim projektnim vratima maksimalno se posvećujemo i zajedno sa vama uživamo u postignutom rezultatu.
Uvijek nastojimo da se, protuprovalna vrata rađena specijalno za vas, savršeno uklope s vašim objektom i savjetujemo vas u cilju postizanja što boljeg rezultata.
Ugradnjom replike RETRO vrata u gradskim jezgrama ne narušava se estetika spomenika kulture, već naprotiv, stubište se osvježi u istom stilu, ugradnjom novih vrata u postojeći, originalni futer štok.

Maksimalne dimenzije
Možemo proizvesti vrata u maximalnim jednokrilnim dimenzijama 1170x2400mm, što su izuzetno velika vrata, svijetlog otvora 1070x2350mm.
U izvedbama projektnih protuprovalnih vrata s bočnim fixerima i nadsvjetlom, dimenzije izvedivosti vrata značajno se povećavaju, tako da možemo proizvesti vrata širine 2500mm i visine od 3500mm.

Ispune fixera
Fixeri se mogu ostakljivati protuprovalnim lamistal staklom ili ispunjavati protuprovalnim dekorativnim panelima. Stakla su najčešće u satinato izvedbi ali se također izvode prozirna ili po želji metalizirana. Ostakljeni dijelovi mogu se dodatno zaštiti stilskom rešetkom.

Nova vrijednost
Ako su vaša stara vrata izvan standardnih dimenzija, preporuka je ne smanjivati ih na standardnu dimenziju, već naprotiv, iskoristite prednost tih dimenzija i ugradite projektna vrata, koja su po nešto višoj cijeni, ali dobivena vrijednost će vas iznenaditi.

FOTO galeriju ugrađenih protuprovalnih vrata mmožete pogledati ovdje.

Želimo vam uspješan odabir vaših novih vrata.

Pogledajte našuponudu :
MDFprotuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski dizajn

Vaš HLM centar

Dostupne usluge: prodaja, izmjera, izrada, demontaža, montaža, zidarska obrada, malerska obrada, dostava , savjetovanje u odabiru najboljeg modela

Protuprovalna vrata uz povoljne cijene dostavljamo u sve gradove u Hrvatskoj: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Rovinj, Poreč, Šibenik, Makarska, Dubrovnik, Vinkovci, Slavonski Brod, Požega, Sisak, Samobor, Karlovac, Varaždin, Čakovec..itd

Novosti
ZAMIJENI JEZIK
Košarica