Novosti

2. siječnja 2019.

Foto galerija

Pogledajte foto galeriju naših ugrađenih protuprovalnih i protupožarnih vrata. Uvjerite se u kvalitetu izrade i ugradnje.
Želite li na kuću ili stan ugraditi vrata koja će uljepšati izgled vašeg doma, pružiti sigurnost stanovanja, bolju zvučnu i toplinsku izolaciju, na pravom ste mjestu.
Za kuće proizvodimo protuprovalna vrata po mjeri, s vanjskim ALU panelima i unutrašnjim MDF panelima modernog dizajna.
Vanjski ALU panel pruža savršeni izgled vaših ulaznih vrata i otpornost na vanjski utjecaj, dok vam unutrašnji MDF panel, ovisno o završnoj obradi (lakirani ili obrađen folijom) pruža soft, topli izgled vrata s unutrašnje strane.

Za stanove proizvodimo protuprovalna vrata s MDF panelima i ALU panelima, koji su dostupni u velikom broju drvo dekora, dizajna s urezanim linijama, PRINT i RETRO izvedbama. Također proizvodimo Industrijski dizajn protuprovalnih vrata od ALU panela za kuće i stanove koja također možete pronaći u foto galeriji.

Dostupan vam je veliiki izbor dodatne oprema okova, inox rukohvata i digitalnih brava za još sigurnije stanovanje. Na veće objekte i objekte s više stanova, u vrata ugrađujemo elektro prihvatnike, koji se spajaju na portafonske sustave i kontrole pristupa. Veliki broj naših kupaca uživaju u našim proizvodima, izaberite svoja nova ulazna vrata za kuću ili stan, uz povoljnu cijenu.

Novosti ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica