5. svibnja 2016.

Protuprovalna vrata – futer štok, MDF lajsne i kameni prag

Protuprovalna vrata možemo izvesti s opremom po vašoj želji.
Vrata mogu biti izvedena minimalistički bez dodatne opreme i dodatno naglašena sa futer štokom, MDF lajsnama i kamenim pragom.

FUTER ŠTOK
Futer štok izrađujemo po mjeri i u dekoru vanjskog panela.
Futer štok je osim dekorativni dodatak koji daje novu dimenziju vašim vratima, ujedno i dodatni zvučni i toplinski izolator.
Prilikom izrade futer štoka šupljina između futera i zida se puni PUR pjenom ili kamenom vunom, ovisno o širini prostora koji se ispunjava što znatno utječe na zvučnu izolaciju vaših vrata.
Kod ALU protuprovalnih vrata koja se ugrađuju na vanjski utjecaj, futer štok se izvodi s fasadnim stiroporom, kako bi se postigla zvučna i toplinska izolacija čeličnog štoka te s time postižemo i dekorativni efekt nevidljivog štoka.

MDF LAJSNE
MDF lajsne koriste se za oblaganje čeličnog štoka s vanjske i unutrašnje strane.
Dodatno proširuju i uokviruju protuprovalna vrata dajući im više soft izgled.
Za one koji žele minimalistička ulazna vrata, vrata se izvode bez MDF lajsni.

KAMENI PRAG
Kameni prag s brtvom na dodirnom dijelu s vratnim krilom, poželjan je dodatak svakim protuprovalnim vratima.
Također znatno utjeće na zvučnu izolaciju, toplinsku izolaciju i dodatno naglašava vaša vrata dajući im još snažniji izgled.
Ako mijenjate vaša stara ulazna vrata na stanu, kameni prag će vam poslužiti i da prekrije tragove od starog štoka sa vanjske strane.

Pogledajte našu ponudu :
MDF  protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski dizajn
Protupožarna vrata za stan

Dostupne usluge: izmjera, prodaja, izrada, demontaža, montaža, zidarska obrada, malerska obrada, dostava , savjetovanje u odabiru najboljeg modela

Protuprovalna vrata uz povoljne cijene dostavljamo u sve gradove u Hrvatskoj: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Rovinj, Poreč, Šibenik, Makarska, Dubrovnik, Vinkovci, Slavonski Brod, Požega, Sisak, Samobor, Karlovac, Varaždin, Čakovec..itd

Vaš HLM centar

Nekategorizirano
ZAMIJENI JEZIK
Košarica