1. lipnja 2017.

Montaža protuprovalnih vrata

Naš stručan tim montera, profesionalno će montirati protuprovalna vrata na vašoj kući ili stanu.

Kod montiranja protuprovalnih vrata za kuću, propisna montaža s vanjske strane završno se obrađuje s fasadnim stirodurom.

Takva vrsta montaže pružiti će vam prekrasnu estetiku skrivenog štoka i potrebnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Kod montaža protuprovalnih vrata za stan, uz standardne metode montaža i završnih obrada, također možete primijeniti isti princip te također uživati u izgledu skrivenog štoka i na vašem stanu.

Protuprovalna vrata za stan, s vanjske strane, standardno se završno obrađuju MDF lajsnama od 60mm do 100mm, ovisno o poziciji montaže , ili za masivniji izgled s futer štokom, dok s unutrašnje stran isključivo s MDF lajsnama od 60mm.

Svi principi završne obrade pružaju vam ugodnu estetiku, koju možete primjeniti ovisno o stilu stambenog prostora i pozicijama montaže.

Možete imati potpuno povjerenje u naš iskusni tim montera, koji svakodnovno odrađuje sve vrste montaža protuprovalnih vrata.

Naslovna slika, prikazuje postupak montažu protuprovalnih vrata za kuću, crni vidljivi okvir štoka oblaže se fasadnim stirodurom s vanjske strane.

Na taj način postiže se najbolji izgled i toplinska izolacija, dozvoljena je vidljivost štoka s vanjske strane od 5-7mm.

Različite tipove izvedbi montaža protuprovalnih vrata, možete pogledati u foto galeriji.

Novosti
ZAMIJENI JEZIK
Košarica