7. veljače 2018.

NOVO Securemme cilindar K22

NOVI Securemme cilindar K22
Za još sigurnije stanovanje

Anti-snap, anti-bumping, anti-picking, anti-drilling
Kod proizvodnje sigurnosnih, protuprovalnih vrata, na ukupnu sigurnost proizvoda utječe svaki njegov dio.
Cilindar brava je dio protuprovalnih vrata koji je najčešće predmet napada, iz tog razloga svi proizvođači protuprovalnih vrata cilindar maksimalno štite protektorima, kako bi ga zaštitili od mogućih napada.

Pokretač brave
Kako cilindar pokreče centralnu sigurnosnu bravu, važno je o kakvoj sigurnosnoj razini cilindra se radi, pogotovo u slučajevima ako napadač dopre do njega.
Cilindar sa zaštitom protiv bušenja, lomljenja, češljanja…odbiti će i najupornije napadače.

Novi proizvod
Securemme K22 protuprovalni cilindar, je najnoviji  proizvod iz Securemme radionice, koji pruža višestruku zaštitu, i s obzirom da se radi o novom patentiranom profilu, protuprovalana vrata s ugrađenim K22 cilindrom, mogu se smatrati značajno sigurnijim vratima od protuprovalnih vrata s cilindrom manje sigurnosne razine.

Veća sigurnosna razina
Apsolutna sigurnost ne postoji, i u najštićeniji prostor moguće je provaliti, ali ugradnjom što sigurnijih proizvoda, vaš stan i protuprovalna vrata postižu veću sigurnosnu razinu, te možete mirnije spavati.

Posjetite naš izložbeni salon, kako bi smo se upoznali, te vam prezentirali i ostale naše proizvode i prateću opremu koja se ugrađuje u protuprovalna vrata, pomogli vam u nalaženju najboljeg rješenja za vaša nova ulazna vrata. 

Pogledajte našu  ponudu :
MDF  protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski dizajn
Protupožarna vrata za stan

Vaš HLM centar

Novosti
ZAMIJENI JEZIK
Košarica