16. studenoga 2019.

Arhitektura i stilovi uređenja prostora

Protuprovalna i protupožarna vrata – arhitektura i stilovi uređenja prostora

Stilovi uređenja prostora
Protuprovalna vrata danas su dostupna za sve stilove uređenja interijera i eksterijera.
Skladna estetika građevinskih objekata, kuća i stanova zahtjeva i ulazna vrata koja će se savršeno uklopiti u arhitektonski stil i zaokružiti ga u,oku,ugodnu cjelinu.

Razvoj novih proizvoda
Arhitektonski stilovi pozivaju nas i izazivajunarazvoj novih proizvoda koji će se svojom estetikom prilagoditi arhitektonskom stilu idodati vrijednost.
Naša ponuda pružabogatizbor dekorativnih panela ikonstrukcija, tenam omogućava različitu izvedbu arhitektonski prilagođenih protuprovalnih i protupožarnih vrata.

Custom made projekti
Uz standardne izvedbe protuprovalnih vrata, posebno nasvesele custom made projekti, gdje možemo proizvesti proizvod koji dodatno oduševljava.

Zaljubljenici u arhitekturu
Kao estete u duši i zaljubljenici u arhitekturu koja nadahnjuje, uživamo u svakom projektu i zadovoljstvu stvaranja novih, sigurnihiestetski usklađenih ulaznih vrata.

Veliki izbor materijala
Stalno obogaćujemo našu ponudu i vrste materijala koje koristimo kod izrade naših proizvoda, kako bi oni bili brzo dostupni i prilagođeni stilu uređenja prostora koji vas i nas oduševljava.

Pogledajte naša ulazna vrata i tehničke mogućnosti koje mogu dodatno doprinijeti stvaranju jedinstvenogarhitektonskog rješenja.

Uživajte 🙂

Pogledajte našu ponudu :
Foto galerija ugrađenih vrata
MDFprotuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski Dizajn protuprovalna vrata

Vaš HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica