16. studenoga 2019.

Arhitektura i stilovi uređenja prostora

Protuprovalna i protupožarna vrata – arhitektura i stilovi uređenja prostora

Stilovi uređenja prostora
Protuprovalna vrata danas su dostupna za sve stilove uređenja interijera i eksterijera.
Skladna estetika građevinskih objekata, kuća i stanova zahtjeva i ulazna vrata koja će se savršeno uklopiti u arhitektonski stil i zaokružiti ga u, oku, ugodnu cjelinu.

Razvoj novih proizvoda
Arhitektonski stilovi pozivaju nas i izazivaju na razvoj novih proizvoda koji će se svojom estetikom prilagoditi arhitektonskom stilu i dodati vrijednost.
Naša ponuda pruža bogati zbor dekorativnih panela i konstrukcija, te nam omogućava različitu izvedbu arhitektonski prilagođenih protuprovalnih i protupožarnih vrata.

Custom made projekti
Uz standardne izvedbe protuprovalnih vrata, posebno nas vesele custom made projekti, gdje možemo proizvesti proizvod koji dodatno oduševljava.

Zaljubljenici u arhitekturu
Kao estete u duši i zaljubljenici u arhitekturu koja nadahnjuje, uživamo u svakom projektu i zadovoljstvu stvaranja novih, sigurnih i estetski usklađenih ulaznih vrata.

Veliki izbor materijala
Stalno obogaćujemo našu ponudu i vrste materijala koje koristimo kod izrade naših proizvoda, kako bi oni bili brzo dostupni i prilagođeni stilu uređenja prostora koji vas i nas oduševljava.

Pogledajte naša ulazna vrata i tehničke mogućnosti koje mogu dodatno doprinijeti stvaranju jedinstvenog arhitektonskog rješenja.

Uživajte 🙂

Pogledajte našu ponudu :
Foto galerija ugrađenih vrata
MDF protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
Protupožarna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski Dizajn protuprovalna vrata
ART protuprovalna vrata
Invisible sobna vrata

Vaš HLM centar

Novosti , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica