8. veljače 2016.

Važnost ugradnje protuprovalnih vrata

Protuprovalna vrata postala su po cijeni dostupan i neophodan proizvod za sigurnost stanovanja.

Ugradnjom sve većeg broja sigurnosnih, protuprovalnih vrata, u Zagrebu i ostalim gradovima u Hrvatskoj nastala je nova situacija, u kojoj stanari koji nisu ugradili protuprovalna vrata na svoj stan, sve su izloženiji provalama.

Često imamo zahtjeve za HITNOM ugradnjom protuprovalnih vrata zbog provale, pa tijekom razgovora utvrdimo da je stranka bila prva po redu u zgradi, bez ugrađenih protuprovalnih vrata. Iz tog razloga najčešće se postaje žrtvom provalnika, koji u stambenim zgradama traže prvi vidljivi cilindar, podoban za brzu provalu lomljenjem.

S obzirom na nastalu situaciju, preporuka je odvratiti pažnju od svojih vrata, pa makar kupnjom samo protektora, koji fizički može zaštiti cilindar od brze provale lomljenjem.

Dobro može doći i naljepnica, na kojoj upozoravate na postojanje alarmnog sustava ili video nadzora, kako bi ste odvratili provalnika od svog stana.

Svakako, najbolja preporuka je ugradnja protuprovalnih vrata, koja će u najboljoj mjeri odvratiti provalnike od vašeg stana.

Ugradnjom svakog dodatnog sigurnosnog sustava, dodatno podižete sigurnosnu razinu vašeg doma.

U našem izložbeno prodajnom salonu u Zagrebu, možete pronaći uz naša protuprovalna vrata i dodatne sustave zaštite, u obliku digitalnih brava, digitalnih špijunki i alarmnih sustava.

Digitalna tehnologija štiti vaš dom od incidentnih situacija, koje nisu bile pod vašim nadzorom, te vaša vrata pretvaraju u smart protuprovalna vrata.

Pogledajte našu ponudu :
MDF  protuprovalna vrata za stan
Kreativna protuprovalna vrata za stan
ALU protuprovalna vrata za kuću
Industrijski dizajn
Protupožarna vrata za stan

Vaš H.L.M. centar.

Novosti
ZAMIJENI JEZIK
Košarica