YALE IP KAMERA WIPC-303W 

Akcija!
Šifra: Home View kamera WIPC-301W-1

Original price was: 117,83€.Current price is: 106,05€.

Yale Home View Kamera pruža vam sigurnost i opuštenost nadzorom vašeg doma, u vašoj odsutnosti. Yale Smart Living aplikacija na vašem Smartphone-u ili Tabletu, omogućuje vam potpuni pregled prostorije koju kamera nadzire, u HD720 kvaliteti, i šalje vam obavijesti o događajima iz vašeg doma na vaš Smartphone, bez obzira gdje se nalazili. Rok isporuke 3-5 dana

Šifra proizvoda: Home View kamera WIPC-301W-1 Kategorija:
Opis

Opis

Model: YALE IP KAMERA WIPC-303W

Home View Pan Tilt Zoom IP Camera

Potpuna kontrola nad događajima u vašem domu, kada niste kod kuće.
Yale Home View Kamera pruža vam sigurnost i opuštenost nadzorom vašeg doma, u vašoj odsutnosti.
Yale Smart Living aplikacija na vašem Smartphone-u ili Tabletu, omogućuje vam potpuni pregled prostorije koju kamera nadzire, u HD720 kvaliteti, i šalje vam obavijesti o događajima iz vašeg doma na vaš Smartphone, bez obzira gdje se nalazili.
Rotirajuća kamera (360°) s zoom opcijom i mijenjanjem pogleda kamere (gore/dolje) prikazuje vam pregled kompletnog prostora u kojem se kamera nalazi.
Opcija dvosmjerne komunikacije, osnažuje sami proizvod, i dodatno vam može pomoći u nadzoru vašeg doma.

iOS 9+ i Android 4,4+
Day/Night Vision, Motion Detection,Image & Video Capture, File Storage, Pan Tilt Zoom, HD720,Two Way Audio,Network Connectivity,Micro SD Card Slot.

Rok isporuke: 3-5 dana

Brzi upit za proizvodom

Brzi upit za proizvodom

Pošaljite nam bilo kakav upit vezan uz ovaj proizvod. Naši djelatnici će vas kontaktirati  u najkraćem mogućem roku.

  Vaše ime i prezime (*)

  Vaš email (*)

  Telefon

  Vaša poruka (*)


  Slažem se i upoznat sam s uvjetima poslovanja te sigurnošću i zaštitom podataka  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr. dostavnim službama, dobavljačima) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  ZAMIJENI JEZIK
  Košarica